Disclaimer Allesvooruwwoning.nl

Samenwerkingen met bedrijven en merken
Voor de informatie en inspiratie op deze website werken wij samen met verschillende bedrijven en merken. Wanneer wij een samenwerking met een merk aangaan in bijvoorbeeld de vorm van een artikel waarvoor we een vergoeding in geld of goederen ontvangen, maken we dit altijd kenbaar in het betreffende artikel.

Dit doen we omdat dat verplicht gesteld wordt door de Reclame Code Commissie. Omdat wij eerlijkheid belangrijk vinden zijn wij in onze gesponsorde artikelen, eerlijk over bevindingen over een bepaald product.

Affiliate links
Op meerdere plekken in deze website staan affiliate links. Indien dit het geval is, dan wordt dat altijd vermeld. Affiliate links zorgen dat wij voor het werk wat wij verzetten een klein deel van de opbrengst krijgen van een eventuele aankoop. Dit kost jou als lezer niets, maar zorgt ervoor dat wij het onderhoud van deze website en andere investeringen kunnen bekostigen.

Aansprakelijkheid
Allesvooruwwoning.nl ontleent geen rechten aan de inhoud van deze website. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade van welke aard dan ook als gevolg van gebruik van deze website. Dit geldt ook voor eventuele websites waarnaar verwezen wordt en de wijze waarop deze derden omgaan met (persoons)gegevens.